maanantai 20. tammikuuta 2014

132. Jäisen sinistä

I: Hei ihanaiset <3 Vihdoin teitä on kokonaiset 70! Kohta blogi onkin ollut pystyssä jo vuoden ja arvontaa on luvassa, kuten aikaisemmin mainitsimmekin.

Asiaan. Kynsille halusin jotain sinistä ja kimaltavaa,koska vihdoin tuli pakkasta ! Kimaltavat ja säihkyvät puut ja pensaat siis toimivat inspiraation lähteenä näihin kynsiin. :)
 Alla kaksi kerrosta vaaleansinistä Seppälä Nails lakkaa, päällä kaksi kerrosta Yes Loven sinistä shimmerlakkaa. Mä oon todella surkea näissä kynsilakkojen koostumuksissa. Enivei, tuo Yes Loven lakka on yksi niistä kymmenestä, jotka sain poikakaverilta tuliaisina Espanjasta ! Näissä lakoissa ei vaan lue mitään nimeä (jotain espanjaksi, mutta enhän mä siitä mitään ymmärrä). Lakkoja jokatapauksessa <3
Tuossa on auringonvalossa se näyttää hologrammimaiselta, sisällä taas enemmän pelkältä shimmeriltä :-D Lisäilin vielä kynsien juureen strasseja.


Seppälä Nails, Yes Love

Laitan tähän loppuun vielä kuvan kaikista noista uutuuslakoista :-) Lakkoja on siis yhteensä 10, joista kolme on glittereitä, neljä tavallisia cremejä, kaksi noita  hologrammishimmerlakkoja ja 1 metallinhohtoinen creme.
Älkää palelluttako itseänne ja malttakaa odottaa arvontaa ! :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asialliset kommentit ovat tervetulleita (: