sunnuntai 17. marraskuuta 2013

108. Failnails ja ohi aiheen

R: Näitten kynsien kohdalla en osannut päättää postatako vaiko eikö. Ne ei aiheuttanut riemun- eikä inhon kiljahduksia. Ne ei onnistunu ihan niinkun piti, mutta niistä ei tullu niin kauheita kun olis voinu. Kuvissa kynnet on jo aikalailla kaiken kokeneen näköset, eli niillä on oltu tallilla, koulussa ja leivottu. Ainakin. 
Keskisormen kuviot näyttää kuvissa paljon kamalammille kun mitä ne on oikeesti. Parhaiten onnistu nimetön ja pikkurilli. Ja sitten Golden Rosen valkoiseen, nimettömään, pahalle haisevaan lakkaan. Se todellakin haisee pahalle. Ekana mieleen tuli maali tai lakka, jolla lakataan esim. puuta. Haju ei meinannu millään lähteä ja huone hais vielä seuraavana päivänkin. Peitti ihan hyvin ja levitty kivasti hajusta huolimatta.Mä oon ehdottomasti jouluvaloihmisiä. Meillä valot laitettiin pari päivää sitten ja niitä on paljon. Kuinka moni muu kokee kuuluvansa kategoriaan jouluvaloihmiset? Entä oliko kynnet hot or not? (:

3 kommenttia:

 1. Mä olen ehdottomasti jouluvaloihmisiä, kauniisti tuikkivat pikkuvalot on ehdottomasti mun lempijuttuja. Kuulemma jo ihan pienenä siristelin kiinnostuneena silmiäni jouluvalojen äärellä. :) Hienoa että ootte jo laittaneet jouluvalot - pitäis kyllä itsekin!
  Kynnet on ihan kivat - huomioon ottaen sen että kyseinen Jolly (tai ChG:n It's a Trap-eze) ei kuulu lemppareihini... ;)

  VastaaPoista
 2. Kivat noi on :)
  Me ei olla vielä laitettu jouluvaloja, ne on ihania ja luo tunnelmaa ♥ Joten ehdottomasti kuulun siis :D

  VastaaPoista
 3. E-S ja Nierneja: hyvä että on muitakin jouluvaloihmisiä etten oo ihan ainoa :D Ja vaikka toi Jolly ei ole munkaan lemppareita niin se toimi silti yllättävän hyvin vaikka aluks vähän epäilin että se vaan kökkööntyis.

  VastaaPoista

Asialliset kommentit ovat tervetulleita (: