maanantai 28. lokakuuta 2013

103. Täällä Pohjantähden alla..

R: nopeasti sutaistuihinkin kynsiin voi olla tyytyväinen, se tuli todistettua. Tein nämä käsi kantositeessä ja vain toiseen käteen, mutta siinä toisessa kädessä ne sitten olikin pitkään :D Jostakin syystä lakatessa tuli mieleen Pohjantähti (ehkä se tuli tosta niitistä hiekkalakkapohjalla). Ja OPIn Yoga-Ta Get This Blue on vaan niin kiva ja kaunis!

 Lakat:
- IsaDora
- Yoga-Ta Get This Blue!
- strassi

Ulkona on kamalan sateista kun lumet suli ja seuraavat kynnetkin näyttää ihan kuralätäköiltä jos totta puhutaan ;) Ne ei ehkä ollu ihan paras mahdollinen lakkaus. Wild Mildin harmaa on silti kiva perusharmaa jollasta mulla ei toista olekkaan. Se levittyy hyvin ja peittää kahdella kerroksella.Mun oli aluksi tarkotus tehdä jonkinlainen liukuvärjäys Dermosilin metallilakalla, mutta sitten päätinkiin lakata
koko kynnen, koska liukuväri ei vaan onnistunut. Ja että lakkojen yhteensopimattomuutta voisi vielä korostaa, olihan siihen lätkäistävä kolmiostrassiniittejä (jotka rasiassa ovat ihania, mutta näiden lakkojen kanssa väärä valinta). Mutta näillä eletään, eikä ole enää niin kauheat kun niitä on joutunut tuijottamaan pari päivää (:

Lakat:
- Wild Mild Lovely Rat
- Dermosilin metallilakka
- kolmiostrasseja

1 kommentti:

Asialliset kommentit ovat tervetulleita (: