tiistai 24. syyskuuta 2013

96. Metallinen liukuväri

R: Mä sain synttärilahjaksi kuusi kynsilakkaa ja kaksi niistä oli syksyisiä metallilakkoja, joilla teki mieli lakata. Yks niistä oli punainen MaxFactorin Diva Pink ja toinen, myös MaxFactorilta, Silver (aika omaperäinen nimi..). Alle lakkasin Silverillä ja vasta siinä vaiheessa kun kynsillä oli 3 kerrosta tajusin, miten lakkaisin, koska aluks oli ongelmana se miten hopean ja punasen saisi yhdistettyä viisaasti. Lopputulokseen olin kuitenkin tosi tyytyväinen, koska en oottanu lakoilta näin hyvää laatua ;)


 Pelkkä Silver.

Silver on ihana metallinen eri valoissa vähän erillaiselta näyttävä hopean-kultaisen-oliivinvihreän sekoitus. Ensimmäistä kerrosta lakatessa tuli sellanen olo, että tällä menolla mä oon lakaamassa vielä vuodenkin päästä, koska lakka ei tule koskaan peittämään, mutta jo toinen kerros paranti asiaa ja kolmannella kerroksella peitäävyys oli riittävä mulle.


 Ja Diva Pink olikin täydellinen pari Silverille! Sen tuputteleminen oli vähän vaikeeta, mutta ihana väri korjaa pikkuvirheet. Varmasti olisi aika samanlainen kuin Silver koko kynnelle lakattaessakin. Koristeeksi yksinkertaisesti niittejä ja kivat syyskynnet on siinä (:

 Lakat:

- MaxFactor Silver
- MaxFactor Diva Pink
- niittejä


 Ja mitä ihanuuksia tulikaan yhdestä paketista! China Glazen lakkoja, jotka oli jo testissä ja aivan ihania. Lakkauksista ei oo kuitenkaan kuvia, koska en muistanu niitä ottaa ja kun muistin, lakat oli jo kulunut ja lähtenyt. Pulloista yllätyin, koska oletin niitten olevan puolet pienempiä. Oisin voinut lakata tolla punasella koko ajan.

Tykkäsittekö uusista lakoista? :)

5 kommenttia:

 1. ihanat kynnet! ite yritän täl hetkel epätoivosesti kasvattaa mun kynsii ja kynsiblogit saa mut haluamaan vaa enemmän :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitoos ! hehee, kyl ne vielä kasvaa ! ;-)

   Poista
 2. Tää on tällänen peruskyssä mut mitä lakkaa kannattaa käyttää ettei kynnet lohkea ku oon koittanut vaikka mitä lakkoja ja laittanut monia kerroksia niin se ei auta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

   Poista
  2. oletko kokeillut kovike-lakkoja? Jos olet eivätkä ne tehoa, kokeile apteekeista ja marketeista saatavia lääkkeitä jotka vahvistavat hiuksia ja kynsiä. Jos et ole kokeillut, osta ihmeessä! :--)

   Poista

Asialliset kommentit ovat tervetulleita (: