torstai 15. elokuuta 2013

86. IsaDora Sugar Crush

R: ostin Sokokselta kaksi IsaDoran lakkaa, 110 Turquoise Crushin ja 729 Marzipanin, osittain sen takia että ostaessaan 2 IsaDoran lakkaa sai ohuen koristelusiveltimen, osittain sen takia että halusin ehdottomasti ton Turquoise Crushin. Se on liquid sand (suomeksi hiekkalakka). Lakka myös oli tosi vaikea kuvata, joko se oli heilahtanut tai tarkentunut väärin.
   Marzipan on pullossa ihanan mintunvihreä, mutta kynsillä näytti tummemmalta. Ensimmäisellä kerroksella ehdin jo säikähtää että "tähän on ihan kauhee lakata, raidottuu ja kuivuuki varmaan tunnin" mutta se peittikin ihan hyvin toisella kerroksella eikä raidoittunutkaan enää. Tosin sitten se rupes kuplimaan muttei pahasti.
   Kolmas lakka jonka ostin on Ginan 129 Sparkling Silver. Sen väri oli niin kiva, että  oli pakko kotiuttaa se. No, lakkaus oli aika vaikeaa, koska glitterit jämähti lahjakkaasti siihen mihin ekana osuivat. Loppujen lopuksi mä noukin niitä tikulla yksitellen. Eiksös se kuitenkin niin mene, että jos lakka on ihanan värinen, se kannattaa pitää itellään :D

 Nimettömässä Sugar Crushia, muissa Marzipania ja Sparkling Silveriä.
Lakat:

- IsaDora 110 Turquoise Crush
- IsaDora 729 Marzipan
- GinaTricot Beauty 129 Sparkling Silver

Omistatteko te mitään näistä lakoista tai löytyykö kokemusta muista sarjojen lakoista (;

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asialliset kommentit ovat tervetulleita (: